Cina Chrome Galunggung casting pabrik grinding Babak Steel Cylpebs jeung pabrik | Lingguang

Chrome Galunggung casting grinding Babak Steel Cylpebs

Pondok Description:

(1) teu karasa High:  teu karasa beungeut casting bal beusi téh pikeun HRC 58-65. The kasabaran of karasa inti jeung teu karasa permukaan teu leuwih 2HRC;

(2) Good Dampak kateguhan:  dampak kateguhan of Chrome bal téh leuwih ti 4J / cm²;

(3) Low pegat Rate:  laju rusak sabenerna teu leuwih luhur ti 1%;

(4) Good ngagem-tahan:  laju maké bal beusi matak tinggi nyaéta 30-50g / ton di industri semén, 350-430g di Pertambangan emas na malah nurunkeun sababaraha Pertambangan beusi.


jéntré produk

Tags produk

The nunjuk jual casting grinding cylpebs

(1) teu karasa High:  teu karasa beungeut casting bal beusi téh pikeun HRC 58-65. The kasabaran of karasa inti jeung teu karasa permukaan teu leuwih 2HRC;

(2) Good Dampak kateguhan:  dampak kateguhan of Chrome bal téh leuwih ti 4J / cm²;

(3) Low pegat Rate:  laju rusak sabenerna teu leuwih luhur ti 1%;

(4) Good ngagem-tahan:  laju maké bal beusi matak tinggi nyaéta 30-50g / ton di industri semén, 350-430g di Pertambangan emas na malah nurunkeun sababaraha Pertambangan beusi.

信息 4


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami