diulas

mesin

produk

Low chrome casting grinding ball is widely used in cement, metal mining, power plant and chemical industry etc.. The hardness reaches up to 58HRC(the surface and inner...

Low chrome casting grinding ball is widely used in cement, metal mining, power plant and chemical industry etc.. The hardness reaches up to 58HRC(the surface and inner...

Métode mesin parabot tiasa pasangan

Sareng anjeun unggal lengkah jalan.

Ti milih na Konfigurasi bener
mesin keur proyek Anjeun pikeun nulungan anjeun ngabiayaan nu meuli anu dibangkitkeun kauntungan noticeable.

misi

parnyataan

Xuzhou Lingguang ngagem-tahan Bahan Co., Ltd. didirikan dina 2008. Hal ieu lokasina di Xuzhou Pei County, nu kampung halaman tina Xuzhou, industri sajarah jeung budaya kawentar. Ieu mangrupakeun maké-tahan produsén bahan profésional kalayan produksi, jualan na jasa. Ieu utamana ngahasilkeun bal liners ngagiling, luhur-sedeng jeung low-kromium bal baja alloy, baja forging pelat huntu crusher, utamana dipaké dina widang pertambangan, kakuatan listrik, kimia sarta industri lianna.

Low chrome casting grinding ball is widely used in cement, metal mining, power plant and chemical industry etc.. The hardness reaches up to 58HRC(the surface and inner...

panganyarna

wartos

  • The role and classification of wear-resistant materials

    Wear-resistant materials are the core of the field of new materials and play an important role in promoting and supporting the development of high-tech. In the field of global new materials research, wear-resistant materials account for about 85%. With the advent of the information society, speci...

  • New Year Purchase Of Steel Ball Factory

    On the occasion of the new year, we warmly welcome Belarusian friends to visit Xuzhou Lingguang Wear-resistant Material Co., Ltd. To inspect our company’s office environment, processing and production workshop, and process flow. Cooperation consensus. Lingguang Steel Ball Factory is willin...

  • Baja FC outlast Tartan Devils mun sateuacanna di qualifying Piala Buka

    Dina perang antara dua tim Pittsburgh nu nyaho silih sadayana teuing ogé, upstart Steel FC ditarik jauh ti Tartan Devils FC dina jangka waktu tambahan, ngéléhkeun na Greater Pittsburgh JABAR League (GPSL) saingan 3-1, mun sateuacanna ka babak katilu tina Lamar Hunt AS Piala Buka urang qualifying. Baja FC direspon ...

  • sajarah Panalungtikan bahan tahan maké

    bahan maké-tahan téh inti bahan anyar jeung maénkeun peran penting dina promosi ngembangkeun tinggi-tech. Ku mecenghulna masarakat informasi, bahan maké-tahan husus maénkeun peran penting dina promosi jeung ngarojong ngembangkeun tinggi-tech. Tombol materi ...

  • Jéntré jenis liners ngagiling bola na kalungguhan masing-masing

    Salaku bahan maké-tahan tradisional, éta liner ngagiling bola nyadiakeun panyalindungan alus pikeun témbok jero windlass nu. Numutkeun sababaraha taun produsén ngeunaan pangalaman, lamun liner ngagiling bola dijieun kana wangun béda, ieu tiasa greatly ngaronjatkeun éfék grinding tina bal ...