China Chrome Alloy Casting fabrika bluarje Round çeliku cylpebs dhe prodhuesit | Lingguang

Chrome Alloy Casting bluarje Round çeliku cylpebs

Përshkrim i shkurtër:

(1) fortësi të lartë:  sipërfaqja ngurtësinë e hedh topa hekuri është për HRC 58-65. Toleranca e fortësisë bazë dhe ngurtësisë siperfaqe nuk ka mbaruar 2HRC;

(2) Mirë rezistencë ndikim:  Ndikimi rezistencë e kromit topa është më shumë se 4J / cm²;

(3) Low Broken Rate:  norma aktuale e thyer nuk është më e lartë se 1%;

(4) të mirë veshin-rezistente:  shkalla e veshur e topin hekuri të lartë të hedhura është 30-50g / ton në industrinë e çimentos, 350-430g në miniera ari dhe edhe më e ulët në disa miniera e hekurit.


Detail Product

Product Tags

Pikat e shitjes e hedh cylpebs rëndë

(1) fortësi të lartë:  sipërfaqja ngurtësinë e hedh topa hekuri është për HRC 58-65. Toleranca e fortësisë bazë dhe ngurtësisë siperfaqe nuk ka mbaruar 2HRC;

(2) Mirë rezistencë ndikim:  Ndikimi rezistencë e kromit topa është më shumë se 4J / cm²;

(3) Low Broken Rate:  norma aktuale e thyer nuk është më e lartë se 1%;

(4) të mirë veshin-rezistente:  shkalla e veshur e topin hekuri të lartë të hedhura është 30-50g / ton në industrinë e çimentos, 350-430g në miniera ari dhe edhe më e ulët në disa miniera e hekurit.

信息 4


  • Previous:
  • : Next

  • Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne