China Chrome campuran Casting pabrik Grinding Round Steel Cylpebs lan manufaktur | Lingguang

Chrome campuran Casting Grinding Round Steel Cylpebs

Short Description:

(1) atose High:  atose lumahing casting bal wesi kanggo HRC 58-65. Toleransi wangkoting inti lan wangkoting lumahing ora liwat 2HRC;

(2) Good Impact kateguhan:  impact kateguhan saka Chrome bal luwih saka 4J / cm²;

(3) Low Broken Rate:  tingkat Broken nyata ora luwih saka 1%,

(4) Good Wear-tahan:  tingkat nganggo bal sand dhuwur 30-50g / ton ing industri semen, 350-430g ing tambang emas lan malah murah ing sawetara tambang wesi.


Detail produk

Tags Product

Nilai Selling casting mecah cylpebs

(1) atose High:  atose lumahing casting bal wesi kanggo HRC 58-65. Toleransi wangkoting inti lan wangkoting lumahing ora liwat 2HRC;

(2) Good Impact kateguhan:  impact kateguhan saka Chrome bal luwih saka 4J / cm²;

(3) Low Broken Rate:  tingkat Broken nyata ora luwih saka 1%,

(4) Good Wear-tahan:  tingkat nganggo bal sand dhuwur 30-50g / ton ing industri semen, 350-430g ing tambang emas lan malah murah ing sawetara tambang wesi.

信息 4


  • Previous:
  • : Next

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita