Bintang

mesin

produk

Low chrome casting grinding ball is widely used in cement, metal mining, power plant and chemical industry etc.. The hardness reaches up to 58HRC(the surface and inner...

Low chrome casting grinding ball is widely used in cement, metal mining, power plant and chemical industry etc.. The hardness reaches up to 58HRC(the surface and inner...

Cara MESIN TOOLS CAN PARTNER

WITH YOU EVERY STEP OF cara THE.

Saka milih lan configuring hak
mesin kanggo proyek kanggo ngewangi sampeyan Finance tuku sing ngasilake bathi ngelingke.

KAREP

Statement

Xuzhou Lingguang Wear-tahan Material Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2008. Dumunung ing Xuzhou Pei County, ing tanah asalé saka Xuzhou, industri sajarah lan budaya misuwur. Iku nyandhang-tahan Produsèn materi profesional karo produksi, dodolan lan layanan. Iku utamané mrodhuksi werni antrian pabrik, dhuwur-medium lan kurang-krom bal logam campuran baja, baja forging piring untu crusher, utamané dipigunakaké ing pertambangan, listrik, kimia lan industri.

Low chrome casting grinding ball is widely used in cement, metal mining, power plant and chemical industry etc.. The hardness reaches up to 58HRC(the surface and inner...

anyar

NEWS

  • The role and classification of wear-resistant materials

    Wear-resistant materials are the core of the field of new materials and play an important role in promoting and supporting the development of high-tech. In the field of global new materials research, wear-resistant materials account for about 85%. With the advent of the information society, speci...

  • New Year Purchase Of Steel Ball Factory

    On the occasion of the new year, we warmly welcome Belarusian friends to visit Xuzhou Lingguang Wear-resistant Material Co., Ltd. To inspect our company’s office environment, processing and production workshop, and process flow. Cooperation consensus. Lingguang Steel Ball Factory is willin...

  • Steel FC Outlast Tartan Devils kanggo advance ing kualifikasi Piala Open

    Ing perang antarane rong tim Pittsburgh sing ngerti saben liyane kabeh banget uga, upstart Steel FC ditarik adoh saka Tartan Devils FC ing wektu ekstra, ngantem sawijining Greater Pittsburgh bal (GPSL) musuh 3-1, kanggo advance kanggo babak katelu Lamar Racing US Piala Open iku kualifikasi. Steel FC nanggapi ...

  • Sajarah Research bahan tahan nyandhang

    bahan Wear-tahan inti saka bahan anyar lan muter peran penting ing mromosiaken pangembangan dhuwur-tech. Kanthi tekane saka masyarakat informasi, bahan nyandhang-tahan khusus muter peran penting ing mromosiaken lan ndhukung perkembangan dhuwur-tech. Tombol Materi ...

  • Detail jinis antrian pabrik werni lan peran pamilike

    Minangka materi nyandhang-tahan tradisional, ing liner pabrik werni menehi pangayoman apik kanggo tembok utama saka windlass ing. Miturut akeh taun produsen saka pengalaman, yen liner pabrik werni digawe menyang wujud, iki bisa nemen nambah efek keroting werni ...